Menu

Oplev Granada på cykel

Foto af PrebenMultiMedia.com
Foto af PrebenMultiMedia.com

Det kan være en god ide at lære Granada og omegn at kende på cykel. Man kan efterhånden leje cykler allevegne. Man kan komme rundt i praktisk taget hele byen på cykel, og byen er rimelig flad og tilgængelig for cykleture. En god tur er f.eks. at cykle ned mod Udsigtspunket  ved molen og den gamle toldbygning, fortsætte ud langs Malecon med Nicaragua-søen på venstre hånd og ind i ”Tursitcentret”, hvor der ligger masser af restauranter og legepladser for børn.

Her er masser af rastemuligher. Men hvorfor ikke fortsætte ud mod Asese med Mombacho-vulkanen som fyrtårn og du vil finde en Marina, masser af både og en restaurant.  Har du istedet valgt at køre lige ud til sidst finder du helt for enden til venstre en flot og hyggelig restaurant med gode fiskeretter. Det er en tur på omkring 8 km og du kan komme om på den anden side af Las Isletas.

Andre ture kunne gå til El Diamante/El Astillero, en tur på omkring 15 km.

Eller køre den modsatte vej mod Malacotoya ( med søen på højre hand).  Det kan være en tur på op til 40 km, hvor du kommer forbi en masse huse langs søen.