Menu

Turistcentret Flor de Pochote

Turistcentret Flor de Pochote
Foto Preben MultiMedia.com

Vil man opleve den flotte natur rundt om Laguna de Masaya, så er Flor de Pochote ved Masatepe det rigtige sted at tage hen. Med en imponerende udsigt over lagunen ved Masaya kan man ved restauranten indtage sin frokost i uspolerede omgivelser. Adskillige træarter er plantet eller skudt op på egen hånd. Stier fører rundt i området, hvor man kan opleve blomster, dyr og træer på tæt hånd.

Er man til canopy er der flere muligheder. Det være sig Swing Jump, den 600 meter lange bane i 30 meters højde, rapel eller hvad nu adrelinen tillader.

   

Ønsker man at overnatte er der tre hytter og dorm til disposition. Med udgangspunkt i Flor de Pochote kan man sagtens opleve en tur ï båd på lagunen eller en tur på hesteryg til Masaya vulkanen. Desuden organiseres gerne besøg hos bønderne i området og man kan lave vin med smag af marañon, mamon, guanabana eller mango. Stedet fungerer samtidig som sted for eksperimenter med skovdrift.

Centret ligger en lille times kørsel fra Granada. Efter Catarina kører man til Masatepe, hvor man følger vejen 4 km mod nord.

Stedet drives af ejerparret Rosario Duarte fra Nicaragua og Ove Faurby fra Danmark.

Mere info