Menu

Turist i Caribien og det hvide sand

Turist i Caribien og det hvide sand

Har du forsøgt at vinde en million i Lotto, for at komme til en øde ø i Caribien, med palmetræer, hvidt sand og klart blåtvand – så behøver du ikke længere vente på den store gevinst. Tag blot et fly til Bluefields, en panga til Laguna de Perlas, eller simpelthen kør i bil og indloger dig på Casa Blanca og få arrangeret en sejltur til The Keys (Cayes de Perlas). De mest romantiske, ubeboede øer!

Sven Friberg og Dell Lopez møder dig i Laguna de Perlas, hvor du kan bo på deres hyggelige familiedrevne hotelito.

Lækker mad nyder du på terrassen, omgivet af en frodig have. Ms. Dell er opvokset i området og Sven har boet der i mange år, så begge har indgående kendskab til egnens kultur og historie og de fortæller gerne. Laguna de Perlas har stier rundt i byen, hvor det er muligt at gå ture og nyde de farverige omgivelser. Der kan arrangeres ture rundt i området med motorbåd til landsbyer eller f.eks. til de før omtalte Keys, der simpelthen er pragtfulde små øer, hvor man kan samle muslingeskaller, snorkle, bade, slappe af eller fiske fra båden. Da benzin til motorbåden er dyr er det en fordel at tage flere af sted sammen, f.eks. 5-8 personer. Der arrangeres ture til Lime Cay, hvor der kan overnattes.

For at reservere et værelse i Casa Blanca og få yderligere oplysninger, kontakt Sven eller Ms. Dell på telefon nummer: (505) 25 72 05 08 eller på e-mail:

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen

De seneste artikler

Politik - mest læste

Turisme - mest læste

Kultur - mest læste

Få mere at vide om os