Menu

Kirkekaffe har fået en lillebror - kaffemærket café directo

Kirkekaffe har fået en lillebror - kaffemærket café directo
café directo er et ny og revolutionerende måde at handle kaffe på. café directo er produceret, ristet og pakket af bønderne i El Coyolar i Nicaragua.
 
Du bestiller på nettet - og din kaffe vil blive sendt direkte til dig fra Nicaragua. Bliv medlem af café directo's kaffeklub på https://cafedirecto.dk/kaffeklubben/ og modtag et månedligt nyhedsbrev.
 
Siden 2007 har bønderne i landsbyen El Coyolar gennem deres andelsforening La Esperanza været med til at sælge kaffe til Danmark gennem kaffemærket Kirkekaffe. Udover fair trade-prisen på kaffen, er der for hvert kg solgt kaffe bidraget med kr. 14,- til det såkaldte Kirkekaffe-program. Kirkekaffe-programmet har med over ½ million kroner bidraget til fælles projekter i landsbyen (børnebibliotek, legatprogrammer, skolebøger, vandforsyning, gangbroer og meget mere). 

Det har længe været et ønske for bønderne i El Coyolar at få del af værdikæden på kaffen. Altså, ikke kun at sælge den plukkede kaffe, men at komme ind på markedet for ristet kaffe. I forbindelse med Kirkekaffes 10 års jubilæum i 2017 har bønderne derfor besluttet at introducere deres eget kaffemærke, café directo, på det danske marked.

café directo kan bestilles  på www.cafedirecto.dk.
  
Kirkekaffe fortsætter som hidtil med salg til primært Folkekirken i Danmark. café directo er henvendt til primært private forbrugere samt virksomheden udenfor Folkekirken.
Til toppen

De seneste artikler

Politik - mest læste

Turisme - mest læste

Kultur - mest læste

Få mere at vide om os